• Nieuwe Suzuki Vitara

    Bij ons in de showroom

    Vitara

De nieuwe Suzuki Vitara

De compacte SUV heeft een nieuw design gekregen. Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren nog krachtiger. Aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichtunits op.

Behalve het exterieur is het interieur van de Vitara ook opgefrist. Tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium bevindt zich een nieuw informatiedisplay in kleur. De nieuwe Vitara wordt geleverd met de keuze uit twee motoren waaronder de reeds bekende 1,4-liter Boosterjet-benzinemotor met turbo en de nieuwe 1.0 Boosterjet-benzinemotor met turbo. Naar wens is de nieuwe Vitara uit te rusten met Suzuki AllGrip vierwielaandrijving. Dit maakt de Vitara tot de perfecte metgezel voor een middelzware caravan.

De compacte SUV met 1.0 Boosterjet-benzinemotor met turbo is verkrijgbaar vanaf € 21.999,-. De prijzen van de sterkere Vitara 1.4 Boosterjet beginnen bij € 27.499,-. En met het speciale introductieaanbod van Suzuki Private Lease kunt u nu tijdelijk al instappen vanaf € 309,- per maand. De nieuwe 5-deurs Suzuki Vitara staat nu bij ons ons in de showroom. Een proefrit maken of uw huidige auto inruilen kan natuurlijk ook.

Vitara Achterkant

Uw auto inruilen kan hier

Proefrit inplannen kan hier

Werkplaats afspraak maken

Stel uw vraag hier