VACATURE:

Autowasser – Auto Dekker – Oud Beijerland

Op zaterdag werken bij een gezellig en betrouwbaar bedrijf?

Solliciteer dan nu als autowasser bij Auto Dekker! Jij laat alle auto’s glimmen als nieuw, bent niet bang voor een beetje vuil en woont in omgeving van Oud Beijerland.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu en neem kontakt met ons op: 0186-621160

In het bezit zijn van rijbewijs-B is een pré.

Heb je interesse? 

Denk jij nu: hé, dat wil ik? Solliciteer dan direct. Solliciteren kan door je cv en motivatie te sturen naar n.nederlof@autodekker.nl  t.a.v. Nico Nederlof . Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Nico Nederlof via 0186-621160.

Over Auto Dekker 

Autobedrijf Auto Dekker is sinds 1982 met vestigingen in Spijkenisse en Oud-Beijerland een begrip in Zuid-Holland. Wij zijn sinds dag één dealer van Suzuki. Maar we hebben daarnaast ook een breed aanbod aan andere, diverse merken occasions.

Of je nou verkoper, receptioniste, automonteur of de directeur bent, voor iedereen binnen ons bedrijf geldt: de klant en zijn behoeften staan centraal. Wij willen klanten een leven lang met een plezierig gevoel en een gerust hart de weg op sturen. Deze duurzame relatie begint bij de aanschaf van een passende nieuwe auto of occasion en loopt via APK’s, reparaties bij schade, een kleine check-up bij gekke geluidjes en het vervangen van een onderdeel tot het inruilen voor een volgend (nieuw) exemplaar. Wij streven er in deze mobiele wereld naar  om onze klanten altijd zonder zorgen en met plezier de auto in te laten stappen. Onze medewerkers staan altijd klaar bij vragen en problemen. Wij bieden altijd service PLUS om zo een trouwe klantenkring op te bouwen én te behouden.

vacature bij auto dekker