Veilig en met plezier de weg op

Sinds 1982 is autobedrijf Auto Dekker, met vestigingen in Spijkenisse en Oud Beijerland, een begrip in de regio Zuid Holland. Sinds dag één dealer van Suzuki.

U staat centraal

Of het nou de verkoper, receptioniste of de directeur is, voor iedereen binnen Auto Dekker geldt; de klant en de behoeften van de klant staan centraal. Autobedrijf Auto Dekker wil klanten een leven lang met een plezierig gevoel en een gerust hart de weg op sturen. Deze duurzame relatie begint bij de aanschaf van een passende nieuwe auto of occasion en loopt via APK’s, reparaties bij schade, een kleine check-up bij gekke geluidjes en het vervangen van een onderdeel, helemaal tot het inruilen voor een volgend (nieuw) exemplaar. In dit mobiele leven streeft Auto Dekker ernaar haar klanten altijd zonder zorgen en met plezier de auto in te laten stappen. Altijd klaar te staan bij vragen en problemen en altijd service PLUS te bieden, om zo een trouwe klantenkring op te bouwen en te behouden.

Altijd een auto op maat

Op zoek naar een nieuwe auto? Bij Auto Dekker krijgt u advies op maat, eerlijk, vanuit echte kennis, persoonlijk en in mensentaal. De verkoper denkt met u mee, verplaatst zich in uw (gezins)situatie. Hij is meer een adviseur dan een verkoper. Een auto aangeschaft bij Auto Dekker? U rijdt naar buiten met een bevredigend gevoel. Een passende auto, voor de juiste prijs. De verkoper heeft zich goed in u verdiept en u geholpen met het maken van de beste keus. Tijd voor de APK? Bij Auto Dekker is uw auto in goede handen, bij geschoolde experts en voor wederom de juiste prijs. Heeft dochterlief schade gereden? In de werkplaats van Auto Dekker staat het vervangend vervoer al voor u klaar. Een gek geluidje? Bij Auto Dekker krijgt u hem pas weer mee als hij weer optimaal draait. En natuurlijk staat ook nu een leenauto voor u klaar!

Auto Dekker en de toekomst

In onze moderne bedrijfspanden wordt veel aandacht besteed aan de klant van nu. Maar ook aan de volgende generatie wordt gedacht. Lekker de weg op is prettig, maar vooral op een leuk leefbare wereld. Daarom doet Auto Dekker zo min mogelijk aan verspilling. Zo is de showroom, net als de werkplaats, zo ingericht dat er zo min mogelijk energie verspild wordt en wordt al ons afval altijd gescheiden.