Auto Dekker bedrijven Spijkenisse

R.J. van der Vlies

R.J. van der Vlies

Directeur

Directie
r.vandervlies@autodekker.nl

De autobranche is dynamisch. Sturing geven aan mijn twee autobedrijven is daarom een uitdagende job. Ik ben trots op het merk dat we vertegenwoordigen en op mijn ervaren- en bovenal capabele medewerkers, welke het verschil maken tussen een autobedrijf en een goed autobedrijf!

Geraldine Ozinga

Geraldine Ozinga

Administratie

Administratie
administratie@autodekker.nl

Jan Tramper

Jan Tramper

Verkoopleider

Verkoop
j.tramper@autodekker.nl

Ik ben alweer diverse jaren naar volle tevredenheid werkzaam voor deze bijzondere "onderneming in beweging". Het mag duidelijk zijn dat ons merk en uw persoonlijke mobiliteitswensen steeds meer maatwerk vereisen. Maatwerk waar ik - samen met ons team - u graag bij help. Bel, mail of kom gewoon langs voor een goed advies op maat!

Dirk Burgers

Dirk Burgers

Verkoop Adviseur

Verkoop
d.burgers@autodekker.nl

Alweer heel wat jaren treft mij aan bij Suzuki. Ik durf rustig te zeggen dat ik daar veel verstand van heb! meestal ben ik in Spijkenisse, maar soms kunt u mij vinden in Oud Beijerland.

René Groenendijk

René Groenendijk

Service Adviseur

Receptie
r.groenendijk@autodekker.nl

Inmiddels meer dan 37 jaar werkzaam voor dit leuke bedrijf en van alles gedaan. Nu doe ik wat ik het mooiste vind, mensen helpen. Vooruit denken en oplossingsgericht handelen zijn kreten die goed bij mij passen!

Wendy Tom

Wendy Tom

Aftersales- / Magazijnbeheerder

Toen ik mijn Rijbewijs haalde, vond ik auto’s leuker dan de koksopleiding die ik volgde, en ben ik als Telefoniste begonnen bij een Volkswagen-dealer, en heb het koken maar voor thuis bewaard.
Hier bleek mijn interesse voor auto’s groter dan ik had verwacht, en ben ik inmiddels doorgegroeid naar de functie aftersales- / magazijn medewerkster.
Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diversen verschillende autodealers, en ben inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de automobielbranche.
Ik vind het niet erg om zelf ook mijn handen vuil te maken in de werkplaats, en ben daar dan ook regelmatig te vinden als het nodig is. Mijn eigen auto onderhoud ik zelf, omdat ik dat gewoon leuk vind om te doen.
Ik sta graag voor u klaar om u te adviseren op het gebied van onderhoud en reparatie van uw auto!

Andries Vermaas

Andries Vermaas

Chef werkplaats

Werkplaats

a.vermaas@autodekker.nl

Al vanaf het allereerste begin werk ik bij Auto Dekker. Volgens mij heb ik zo’n beetje alles meegemaakt wat er met een auto kan gebeuren. Nou ja, alles….? De voortgang van de techniek gaat hard!

Auto Dekker bedrijven Oud-Beijerland

Nico Klijnsmit

Nico Klijnsmit

Chef werkplaats

Werkplaats

n.klijnsmit@autodekker.nl

Als eindverantwoordelijke voor de After Sales in onze vestiging Oud Beijerland, zie ik het als mijn taak u vlot- en tegen een redelijke prijs op weg te houden en te helpen. Vraagt u gerust naar mij als u advies of uitleg wilt over onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan uw auto.

Marianne Dekker

Marianne Dekker

Service Adviseur

Werkplaats

m.dekker@autodekker.nl

Mijn taak is eigenlijk de leukste: ik maak namelijk met u de afspraken voor de werkplaats voor het onderhoud aan uw auto! Tevens hoort u mij vaak als eerste als u ons belt: ik neem namelijk vaak de telefoon op. Door mijn brede-, jarenlange ervaring in het autobedrijf ben ik eigenlijk overal inzetbaar, behalve in de werkplaats dan...

Nico Nederlof

Nico Nederlof

Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

n.nederlof@autodekker.nl

Vaak is een goed gevoel bij het bedrijf nou juist wat u nodig heeft bij de aankoop van uw auto. Ik kan u verzekeren dat dit bij ons bedrijf het geval is. Kom langs en ervaar het zelf!